Een lokaal ruilhandelsysteemWelkom bij LETS Tiel

Menu
Agenda
Wat is LETS Tiel?
Hoe kan ik mij aanmelden?
Privacy en toezicht

LETS is duurzaam
Heb je hulp in de tuin nodig? Uitgelezen boeken waar je vanaf wilt? Wil je je talenten ontwikkelen, of je sociale netwerk uitbreiden en gelijkgezinden ontmoeten? Dat kan allemaal bij LETS Tiel. Bij LETS Tiel ruilen we goederen en diensten zonder geld.

Tijdens het kLETScafé laten wij zien wat we te bieden hebben en praten we bij. De goederen die we ruilen zijn vaak zelfgemaakt, zoals jam en sieraden, of zelfgekweekt, zoals stekjes en pompoenen. LETS is dan ook geen marktplaats of verkoopgroep, maar een plek waar mensen samenkomen die verspilling willen tegengaan, duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en graag iets voor een ander doen.

Jubileum 16 september
In 2021 bestaan we twintig jaar. Dat vieren we op 16 september. Verhalenverteller Mia Verbeelen en troubadour Kasper Heineke komen de viering opluisteren. Kom vooral luisteren en genieten, iedereen is welkom. 
Niet-deelnemers betalen vijf euro toegang, dat is inclusief koffie en taart. 
Graag aanmelden per mail: iemeel@letstiel.nl.

Kennismaken
Kennismaken met LETS? Kom naar een van onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, zonder verplichtingen. Eens in de maand is er kLETScafé in het Inloophuis, bij de oude gereformeerde kerk (Dr. Schaepmanstraat 23). Het kLETScafé is een prima gelegenheid om andere deelnemers te leren kennen. Ook is dit hét moment om te vertellen of te demonstreren wat je aanbiedt. Grijp je kans!

Kijk voor al onze activiteiten op Facebook of in de agenda.

LETS……. ruilen in plaats van betalen
Bert Leenders schreef een artikel over LETS Tiel in de Tielenaar. Het gesprek vond deels plaats in de tuin van onze secretaris bij een aangename temperatuur. Lees hier het artikel met foto's van Bert Leenders, Jan Bouwhuis en LETS Tiel.