Hart en Ziel Ruildiensten

Welkom op Ruildiensten met Hart en Ziel

In de spirituele wereld is het gelukkig al niet ongewoon meer om met ruildiensten te werken, maar wat nu als vraag en aanbod niet voldoende of helemaal niet matchen? Tegen dit probleem liep ik zelf regelmatig aan en besloot hierin het voortouw te nemen om daar een oplossing voor te vinden.

Ik wil zelf alleen nog maar werken op een manier die aansluit bij mijn kernwaarden en zielsverlangens.

Waarom ik dit doe?
Omdat ik zelf door omstandigheden destijds mijn onderneming vanaf scratch heb moeten opbouwen op een Shoestring Budget, ik had een verhaal, ik had belangrijke kennis en ik had een missie, een digitaal inspiratie/sharing platform creƫren maar ik had toen ook geen honderden of duizenden euro's om uit te geven aan professionele diensten. Dit heeft mij er destijds echter niet van weerhouden om toch mijn onderneming met een budget van 0 euro op te starten! Hoe ik dit heb gedaan, met ruildiensten! Inmiddels heeft mijn pad een heel andere wending genomen, maar deze kennis is nooit verloren gegaan. Jaren geleden had ik dit al voorbij zien komen in een visie, maar de tijd was er nog niet rijp voor.


Sluit je gratis aan bij het Hart en Ziel Netwerk en verbreed je ruildiensten opties. We hebben ook een speciale Facebook Groep om je aanvraag of aanbod onder de aandacht te brengen. https://www.facebook.com/groups/1500483333374410/


Hoe meer hartwerkers zich registreren, hoe meer keuze we hebben! Het is dus in ons aller belang om ook anderen op deze mogelijkheid te wijzen en ze te enthousiasmeren op deel te nemen. DIt kun je doen door de link https://asdf.cyclos.org/hartenziel te delen. Registeren is eenvoudig, net als het plaatsen van een oproep.De administratie van je inzet is eenvoudig te regelen met een app op je mobiel of via de netwerkpagina.


Samen zijn we de change waar we naar verlangen. OVERVLOED.want ik ben van mening dat IEDEREEN iets waardevols te bieden heeft.


Sandra Origins

http://www.fullcolourliving.nl