LETS-ruilkring Gemert-Bakel e.o.

Meer informatie

Een LETS-kring is een ruilkring; een eigentijdse manier om diensten en goederen uit te wisselen. Er zijn in Nederland meer dan 100 LETS-kringen actief.


Waarom zo’n ruilkring?

Je zet je eigen hobby’s of kennis in om een ander te helpen en je verdient daar punten mee. Zo krijg je de kans om van anderen “te kopen” waar je behoefte aan hebt. Je bespaart tijd en energie, die je niet verspilt aan klussen die je niet goed kunt of waar je een hekel aan hebt: een ander vindt die juist leuk. Zo maak je tijd vrij om dingen te doen waar je zelf lol in hebt en waar je goed in bent.
Daarnaast ontmoet je andere mensen. Je hebt de kans om je kennissenkring uit te breiden, om andere hobby’s uit te proberen of iets te leren.


Hoe werkt het LETS-systeem?

Als je deelnemer bent geworden, kun je gebruik maken van het LETS-systeem. Als je zelf een dienst verricht, dan krijg je van de ander punten. Als je een ander voor jou een dienst laat verrichten, dan betaal jij die ander punten. Deze punten verwerk je zelf in de punten administratie. De LETS-ruilkring Gemert-Bakel e.o. noemt deze punten nada’s.


Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op. Je kunt natuurlijk ook bij de veel-voorkomende vragen (FAQ) kijken.


N.B. Ons reglement vind je hier.